Skræddersyet forløb

Har du en idé - den behøver ikke være gennemtænkt - så hjælper Ungdomsskolen dig med at skabe et skræddersyet forløb.

Vi er altid interesseret i at lave nye tilbud til din klasse. Kom gerne med ideerne, så udvikler vi forløb i samarbejde med dig.

Vi har mulighed for nogle “prøvehandlinger” hvert år. Det kan være kortere og længere forløb, som måske efter første forsøg bliver en del af Ungdomsskolens faste tilbud til folkeskolerne.
Vi kan også lave tilpasninger af eksisterende tilbud, så de passer lige præcis til din årsplan og din klasse.

Kontakt os eller ungdomsskole-kontaktpersonen på din skole.

IDEER OG ØNSKER TIL ALMENE FAG
Kontakt: Viceskoleleder Lise Zaar
mail: lza@hvidovre.dk

IDEER OG ØNSKER TIL FRILUFTSAKTIVITETER
Kontakt: Friluftslærer Christian Nielsen
Mail: nhv@hvidovre.dk

Eksempler på skræddersyede friluftsaktiviteter
Præstemosen tager hvert år på kanotur med overnatning med deres valgfag, som en del af det har klassen fået kanosikkerhedskursus og vandtilvænning hos Ungdomsskolens instruktører.

Ungdomsskolens friluftsvejleder, Christian har været rundt omkring i kommune og rappellet ned ad mange bygninger med forskellige klasser.

Udover at det er sjovt for eleverne at opleve kommunens bygninger på en anderledes måde, så bliver eleverne udfordrede på deres selvforståelse og sætter deres kammerater i et andet lys - fordi det ikke umiddelbart er givet, hvem der kommer ned ad bygningen. Samtidig sætter det en sjov og crazy ramme for klassen og deres fælles oplevelser.

Eksempel på skræddersyede almenaktiviteter
Programmering som liniefag (60 timer) for udskolingen på Gungehusskolen. Elever har mødt hver onsdag kl. 16.30-18-30 på Ungdomsskolen og fået undervisning af fagkompetent lærer, der brænder for sit fag.

Afviklingen af liniefaget har været en succes med stort elevfremmøde og højt fagligt niveau. Efter det vellykkede forsøg med Programmering som liniefag om aftenen, har Gungehusskolen og Ungdoms-skolen indgået et samarbejde om e-Sport i det næste skoleår.

Ungdomsskolen har i flere år varetaget også spanskundervisningen på Frydenhøjskolen.

Senest opdateret 25.10.2018 09:50 af DFF