Søg hold - tirsdag

Billedkunst1
Ti. 16:30-19:15
Billedkunst*
Kunne du tænke dig at lade din kreativitet flyve? Du vil gennem præsentationen af forskellige maleteknikker, collager, kunst i rummet og med indførelsen af teknikker fra kendte kunstnere blive inspireret til at lave dit eget.

Cosplay1
Ti. 17:00-20:00
Cosplay*
Cosplay er et japansk kulturfænomen, der drejer sig om, at klæde sig ud som en karakter fra et spil, film eller tegneserie. Vi arbejder med kostumer, parykker, sværd og photoshoots.

Engelsk 6. - 7. klasse med Marlene*
På engelskholdet vil vi styrke dine reading, writing, talking and listening færdigheder, så du bliver mere tryg ved sproget ved at lytte til samtaler, arbejde med grammatik, lege og spille. Der vil også være mulighed for at få hjælp til dine lektier.

Engelsk 6. - 7. klasse med Mashhood*

Engelsk 8. klasse og op med Marlene
På engelskholdet vil vi styrke dine reading, writing, talking and listening færdigheder. Du bliver mere tryg ved sproget ved at lytte til samtaler, arbejde med grammatik, spille m.m. Der vil være mulighed for at få hjælp til dine lektier og eksamen.

Engelsk 8. klasse og op med Mashhood

Fitness1
Ti. 16:00-18:00
Fitness & Styrke**
Fysisk træning til fed musik med egen kropsvægt. Vi træner primært styrke og kredsløb. Træningen tilpasses så alle kan være med uanset træningsniveau. Du skal have lyst til at bruge din krop og få sved panden.

Førstehjælp1
To. 16:30-21:00
Færdselsrelateret førstehjælp**
11. - 13. dec. 2018 Skal du til at erhverve kørekort til knallert eller bil, skal du gennemføre et færdselsrelateret førstehjælpsbevis. Tilmeld dig et lærerigt forløb, hvor undervisningen vil veksle mellem teori og praktiske øvelser.

Ikke flere pladser

Guitar1
Ti. 16:30-21:00
Guitar - tirsdag*
Til guitar har du muligheden for at lære at spille. Vi har fokus på, håndteringen af forskellige akkorder, rytmisk spil, skalaer og lidt solospil. Alt efter niveau og ønsker bliver der mulighed for, at snuse til andre former for guitarspil.

Madrid-Barcalona1
Lø. 10:00 - lø. 16:00
Madrid - Barcelona**
Tag med til Spanien med unge fra Hvidovre- og Brøndby Ungdomsskole. Vi starter i Madrid og slutter i Barcelona. Det er to berømte, men meget forskellige byer. Vi skal opleve forskellige typer kultur såsom; kunst, arkitektur, mad og fodbold.

Manga
Ti. 17:30-20:00
Manga*
Du lærer at tegne kroppe i bevægelse, stille tilstand m.m. Du får også chancen for, at skabe dine egne karakterer med ’character sheets’. Det meste af undervisningen foregår fælles og det eneste det kræver af dig, er lysten til at tegne.

Matematik 6. - 7. klasse*
Har du svært ved matematik? Her går vi i dybden med mange forskellige områder fx brøkregning, procent, ligninger, trigonometri, potens, statistik og det du har brug for. Undervisningen foregår i et roligt tempo med grundig gennemgang af de svære ting.

Matematik 6. - 7. klasse*

Matematik 8. klasse og op

Østrig_ski1
Lø. 10:00 - lø. 16:00
Skitur til Østrig**
Tag med på skitur til Østrig - hvad enten du er til ski eller snowboard, begynder eller øvede. Turen går til højtbeliggende Axamer Lizum. Hvis der er sne i Østrig - så er det her!

Computer_game1
Ti. 18:00-20:15
Spiludvikler - computer*
Du får en intro til, hvordan man laver computerspil via opgaver og øvelser, der vil styrke din praktiske erfaring med bl.a. programmering og spildesign. Du behøver ikke have kendskab til programmering på forhånd, for vi tager det nemlig helt fra starten!

Washington1
Lø. 10:00 - ma. 16:00
Washington & New York**
I Washington skal vi skal se Det Hvide Hus, The Mall, Washington Monument, Lincoln Memorial og fede museer. I New York skal vi udforske Manhattans hektiske byliv, Harlem, Brooklyn og Central Park samt shoppe.

Yoga1
Yoga/Mindfulness 6. - 7. klasse*
Yoga er blid træning med stor effekt. Vi arbejder med smidighed, styrke og afspænding. Mindfulness er mental fitness, hvor vi gennem øvelser træner at være bevidst nærværende. Med åndedrætsøvelser lærer vi at håndtere vrede og styrke selvværdet.

Yoga1
Yoga/Mindfulness 8. klasse og op