Søg hold - onsdag

Grafitti-streetart
On. 16:30-19:00
Graffiti/Street Art*
Kom og vær med og find din helt egen Graffiti stil. På holdet lærer du at mestre alle Graffitiens & Street Art'en stilarter og få undervisning i alt fra Skitse til dit færdige Piece på en væg.

Jagttegn1
On. 18:30-21:00
Jagttegn
Er du interesseret i naturen og vil du gerne have muligheden for at gå på jagt? På dette hold vil undervisningen veksle mellem teori og praksis i naturen. Hvis du ønsker et jagttegn skal du bestå jagtprøven.

Kageholdet1
On. 16:30-19:00
Kageholdet*
På kageholdet skal vi lære at bage, smage og anrette. Vi skal også se nærmere på de forskellige elementer og deres funktion når vi bager. Derudover vil der være fokus på hygiejne, oprydning og samarbejde i køkkenet.

Kun åbent for venteliste

Madrid-Barcalona1
Lø. 10:00 - lø. 16:00
Madrid - Barcelona**
Tag med til Spanien med unge fra Hvidovre- og Brøndby Ungdomsskole. Vi starter i Madrid og slutter i Barcelona. Det er to berømte, men meget forskellige byer. Vi skal opleve forskellige typer kultur såsom; kunst, arkitektur, mad og fodbold.

Pigeliv1
Pigeliv & velvære*
Holdet hvor vi laver en masse tøseting. Alt om negle, hår, makeup – og meget mere. Vi hygger os med at dekorere negle, lægge makeup, osv. Desuden snakker vi også om indre skønhed. Hvad gør dig glad og hvordan man går målrettet efter sine drømme.

Kun åbent for venteliste

Porcelænsmaling1
On. 17:30-20:15
Porcelænsmaling*
Er du den kreative type og kan lide at lave DIY-ting? På dette hold kan du få stillet din lyst og lære både at tegne, overføre og male dine motiver til kopper, tallerkener, fade osv. Du behøver ikke at kunne tegne eller male på forhånd.

Programmering1
Programmering - digitalt værksted*
Lær at lave koder til animationer, små spil, legetøj og andre dimser. Vi vil arbejde med logik, kreativitet, planlægning og mønstre, så du kommer til at bruge hele hjernen, samtidig med at du lærer noget om den digitale verden omkring dig.

Mindfulness1
On. 16:30-18:30
Ro i maven til prøverne - med mindfulness og afspænding
Vi lever i en verden, hvor der stilles høje krav til os. Det påvirker vores tanker, følelser, selvværd og præstationer. På holdet bliver du bedre til at lære frygten at kende, overvinde den og få overblik til, at fremlægge uden klappen går ned.

Selvforsvar1
Selvforsvar 6. - 7. klasse*
Kom og lær effektivt selvforsvar. Gennem disciplin og målrettet træning vil du kunne opnå effektive færdigheder. Du vil opleve større selvtillid, en bedre form og større mentalt overblik i forskellige sammenhænge. Det kræver ingen tidligere erfaring.

Selvforsvar1
On. 18:45-20:45
Selvforsvar 7. og 8. klasse og op
Gennem disciplin og målrettet træning vil du opnå effektive færdigheder, der gør dig i stand til at redde dig ud af realistiske overfaldssituationer. Træningen vil veksle mellem fysiske- og tekniske træningsøvelser. Det kræver ingen tidligere erfaring.

Østrig_ski1
Lø. 10:00 - lø. 16:00
Skitur til Østrig**
Tag med på skitur til Østrig - hvad enten du er til ski eller snowboard, begynder eller øvede. Turen går til højtbeliggende Axamer Lizum. Hvis der er sne i Østrig - så er det her!

Spanien1
Spansk*
Spansk tales af 600 millioner mennesker verden over og er det officielle sprog i 20 forskellige lande. Hvis du kunne tænke dig at lære det spanske sprog, så du på din næste ferie kan fyre en masse gloser af. Så skal du starte til spansk!

Washington1
Lø. 10:00 - ma. 16:00
Washington & New York**
I Washington skal vi skal se Det Hvide Hus, The Mall, Washington Monument, Lincoln Memorial og fede museer. I New York skal vi udforske Manhattans hektiske byliv, Harlem, Brooklyn og Central Park samt shoppe.

Senest opdateret 29.10.2018 15:40 af DFF