Søg hold - torsdag

3D-print1
3D-print & 3D-design**
3D-print kan gøre din fantasi til virkelighed. Hvidovre Ungdomsskole har sin egen 3D-printer. På holdet lærer du både, hvordan en 3D-printer fungerer og hvordan du designer din helt egen 3D-model fra bunden.

Babysitter1
Babysitter*
Vil du være babysitter? Vi skal bl.a. lære om børns udvikling, syge børn, sikkerhed i hjemmet og ude, sund mad, førstehjælp og meget mere. Afslutningen vil være et åbent hus arrangement og du vil få et bevis på hvad du har lært.

Ballet1
To. 19:00-20:30
Ballet*
Kom og lær at danse vals, gå i spagat og køre piruetter. Du kommer i form, bliver smidig, får en flot kropsholdning og får yndefulde bevægelser. Holdet henvender sig til absolut nybegyndere eller let øvede.

Dancemix1
Dancemix*
Kom og oplev dans i forskellige stilarter alt fra Hip Hop, Afrobeat, Dancehall, Jazz, Popping, Waacking, Girly og meget mere. Har du en dansestil du gerne vil prøve, så er der mulighed for, at vi kan udvide stilarterne til det du ønsker at lære.

2_sproget1
To. 16:30-18:30, ma. 16:30-18:30
Dansk for tosprogede*
Vil du gerne blive bedre til at stave og skrive - læse og forstå svære ord og gammelt sprog? Have et større ordforråd? Vil du gerne blive bedre til at læse teksterne i fagene, fx matematik, geografi eller biologi? Så start på dette hold.

Frankrig1
Fransk*
På franskholdet vil du lære den grundlæggende grammatik såsom bøjningslære, udvidet ordforråd og sammensætte sætninger. Fransk er et af de førende sprog i EU og tales både i store dele af Afrika, Canada (på lige fod med engelsk) og Belgien.

Førstehjælp1
To. 16:30-21:00
Færdselsrelateret førstehjælp**
11. - 13. dec. 2018 Skal du til at erhverve kørekort til knallert eller bil, skal du gennemføre et færdselsrelateret førstehjælpsbevis. Tilmeld dig et lærerigt forløb, hvor undervisningen vil veksle mellem teori og praktiske øvelser.

Ikke flere pladser

Madglad1
To. 16:30-19:30
Madglad*
På holdet madglad skal vi lave mad fra bunden på en ny, anderledes og sjovere måde. Du vil bl.a. lære at dufte til ingredienserne, anrette maden for derefter, at nyde dine hverdagsretter, livretter og desserter sammen med de andre elever.

Madrid-Barcalona1
Lø. 10:00 - lø. 16:00
Madrid - Barcelona**
Tag med til Spanien med unge fra Hvidovre- og Brøndby Ungdomsskole. Vi starter i Madrid og slutter i Barcelona. Det er to berømte, men meget forskellige byer. Vi skal opleve forskellige typer kultur såsom; kunst, arkitektur, mad og fodbold.

Matematik1
Matematik 8. klasse og op
Har du svært ved matematik? Her går vi i dybden med mange forskellige områder fx brøkregning, procent, ligninger, trigonometri, potens, statistik og det du har brug for. Undervisningen foregår i et roligt tempo med grundig gennemgang af de svære ting.

Kun åbent for venteliste

Matematik1
Matematik 8. klasse og op

Parkour1
Parkour 6. - 7. klasse*
På parkourholdet vil vi i leg og træning beskæftige os med de forskellige elementer i parkour såsom; balance, klatring og hop. Det er leg, sammenhold, motion og personlig udvikling der er i centrum!

Kun åbent for venteliste

Parkour2-1
To. 18:30-20:30
Parkour 8. klasse og op
Parkour er en bevægelsesdisciplin, der udfordrer dig fysisk og psykisk. Vi kommer til at kravle, hoppe, klatre, balancere og træne kroppen til større og større udfordringer.

Matematik_forberedelse1
Ti. 18:00-21:00
Prøveforberedende - matematik
Vil du hjælpe dig selv til afgangsprøven? Dette hold er for dig, som ønsker at blive endnu mere klar til prøverne. Vores erfaring er, at du vil opleve, at du vil blive mere rolig og få en bedre karakter til eksamen.

Rollespil2-1
Rollespil - torsdag*
Igennem vores fantasi og terninger indtager vi en rolle i en fortælling, der kan foregå over utallige universer og genre. Vi spiller bordrollespil også kendt som ”pen and paper”, hvor man bruger terninger og sin fantasi til at forklare historien.

Østrig_ski1
Lø. 10:00 - lø. 16:00
Skitur til Østrig**
Tag med på skitur til Østrig - hvad enten du er til ski eller snowboard, begynder eller øvede. Turen går til højtbeliggende Axamer Lizum. Hvis der er sne i Østrig - så er det her!

Tyskland1
Tysk 6. - 7. klasse*
Kunne du godt bruge lidt ekstra hjælp til tysk? Vi har fokus på en legende tilgang til at lære det tyske sprog. Vi spiller spil, læser sladderblade og eventyr, ser film mv. Det er også muligt at få hjælp til lektierne, hvis det er det, du har brug for.

Tyskland1
Tysk 8. klasse og op
Har du et ønske om at udvide dit tyske ordforråd (op til eksamen)? Gennem en legende tilgang til sproget, vil vi spille spil, læse sladderblade, se film m.m. Det er muligt at få hjælp til lektierne og afgangsprøverne, hvis du har brug for det.

Washington1
Lø. 10:00 - ma. 16:00
Washington & New York**
I Washington skal vi skal se Det Hvide Hus, The Mall, Washington Monument, Lincoln Memorial og fede museer. I New York skal vi udforske Manhattans hektiske byliv, Harlem, Brooklyn og Central Park samt shoppe.

Senest opdateret 29.10.2018 15:40 af DFF