Gå til sideindhold

Dit år

Du skal vælge Hvidovre Ungdomsskoles 10. klassecenter fordi:

• Du vil blive fagligt dygtigere
  • Du er i tvivl om, hvilken uddannelsesvej du skal vælge
  • Du vil have mere tid til at afklare dit uddannelsesvalg
  • Du vil møde nye venner og vil måske tage en ny rolle
  • Du vil undersøge forskellige fag, inden du vælger din næste vej videre i uddannelse eller job
  • Du vil være i et skolemiljø, hvor vi alle fokuserer på trivsel og forpligtende fællesskaber

Vejledning hele skoleåret

10. klassecenteret har en fast uddannelsesvejleder tilknyttet skolen, hvis dør er åben for dig, når du har behov for personlig vejledning. Uddannelsesvejlederen, din kontaktlærer og dine andre lærere vil vejlede dig og tale med dig om din personlige, faglige og uddannelsesmæssige udvikling - Vi vil dig, og vi lytter til dig!

Din uddannelsesvejleder hjælper med at lave papirer til forsikring, hvis du finder en praktikplads og vil prøve dig af i job eller uddannelse.

Uddannelsesplanen er omdrejningspunktet

Du skal udvikle og tilpasse din uddannelsesplan gennem hele skoleåret. Det gør du sammen med uddannelsesvejlederen. Du får vejledning om uddannelsessystemet, brobygning og din uddannelsesparathed. Sammen styrker I din personlige, sociale og faglige udvikling.

Din uddannelsesvejleder deltager på forældremøder, hvor det også drejer sig om din fremtid, dit uddannelsesvalg og din uddannelsesplan. Både du og dine forældre er altid velkommen til at kontakte uddannelsesvejlederen.

Hvidovre Ungdomsskoles 10.klassecenter samarbejder med en bred vifte af uddannelsessteder

Du kan få mulighed for at opleve forskellige gymnasiale uddannelsestilbud fx. Hvidovre Gymnasium, NEXT København og Sydkysten Ishøj. I disse brobygninger vil gymnasiet tilrettelægge et forløb, der giver en god indsigt i det faglige indhold og et indtryk af studiemiljøet.

Er du interesseret i kost og sundhed får du mulighed for brobygning ved bla. Hotel- og Restaurantskolen. Har du et omsorgsgen, eller drømmer du om at blive pædagogisk assistent, vil din brobygning være på Sosu H og Next.

I valgfagspakken EUD10 vil du sammenlagt være i brobygning på en erhvervsskole 12 uger igennem hele skoleåret.

10. klassecenteret er en ny arena, hvor du kan forlade en fastlåst rolle og skabe dig en ny.

Vi glæder os til at møde dig til et anderledes og udviklende år på din vej videre i ungdomslivet.

Senest opdateret 16.11.2021 12:17 af DFF

Apricore logo