Gå til sideindhold

Nyheder

Her finder du den nyeste information hvad der sker i løbet af sæsonen på Ungdomsskolen. Det er også herinde du kan se datoer for arrangementer, events, ferie mm. 

December 2023 & Januar 2024

Nyt elevråd & nyt fra elevrådet 

Vi har fået valgt et nyt elevråd. Vores elevråd består af 7 repræsentanter og 2 suppleanter.

Elevrådet har to pladser i Ungdomsskolens bestyrelse.

Billeder af det nye elevråd hænger på den orange “elevrådstavle” i Ankomsthallen. Vi har allerede haft to møder. Vores Elevråd er kommet med indspark til en undervisningsmiljøundersøgelse, som alle elever på Ungdomsskolen skal besvare. Derudover er de optaget af at forebygge mobning og vil gerne afholde en bingo/filmaften for alle eleverne i januar. 

Mobilpolitik:

Mobilen skal ikke være fremme i undervisningen med mindre, at den bruges aktivt i undervisningen (og med godkendelse af underviserne) fx til tidtagning eller som lommeregner. I Ankomsthallen forbyder vi ikke brugen af mobilen. Dog opfordrer vi eleverne til at pakke den væk og deltage i fællesskabet.

Sukkerpolitik:

Eleverne må ikke medbringe slik, sodavand, kage osv. til undervisningen. Eleverne skal heller ikke gå op i Netto og købe det. Den generelle regel er, at ingen sukker til hverdag, men man må godt til særlige lejligheder f.eks. fødselsdage eller afslutning på holdet. Der er æbler og gulerødder i Ankomsthallen, som eleverne kan spise, hvis de har brug for lidt energi. 

 

Sociale events og studieture

Denne sæson er fyldt med studieture og events, dit barn kan tilmelde sig. 

Den 8. december holder vi Jule-galla fest på Ungdomsskolen, den 3. februar tager vi på endags skitur til Isaberg og den 23. februar tager vi på Cecilies i City2 hvor vi skal spise burger og bowle. 

Dit barn kan tilmelde sig her:

 

Juleferie

I uge 52 og uge 1 holder vi juleferie, og der er derfor ikke undervisning på Ungdomsskolen i de to uger. Vi starter op igen mandag den 8. januar i uge 2.

 

Hvordan melder du afbud

Hvis du skal melde afbud til et hold, så kan man gøre det på to måder: 

Du kan ringe til vores hovednummer: 3647 2650 → tryk 1.

Telefonen har åbent mandag - torsdag mellem kl. 9-20. Fredag 9-13.

Du kan sende en SMS til nummeret: 2543 8082. Skriv “Afbud → navn → hold”.

Oktober & November 2023

Elevrådsvalg

Vi skal danne et elevråd på Ungdomsskolen, som skal være med til at komme med gode ideér til os voksne, så Ungdomsskolen kan blive et endnu federe sted at være. I uge 40 er der mulighed for, at eleverne kan stille op til Ungdomsskolens Elevråd. I uge 41 har alle elever mulighed for at stemme på kandidaterne. Der vil blive uddelt en lille ”valgflæsk" til alle dem, der stemmer.

 

Halloween

Uge 43 er vores halloweenuge, hvor man er velkommen til at være udklædt. Vi pynter op og ”uhygger” i Ankomsthallen. Der bliver indkøbt et græskar til hvert hold, så holdene sammen kan lave et flot græskar. Vores elevråd vil kåre det flotteste græskar.

 

Åbent Hus

I uge 47 holder vi åbent hus på Ungdomsskolen mandag til torsdag. Her kan du som forælder (gerne sammen med søskende) komme forbi og se, hvad dit barn eller børn laver ude på deres hold. Vi serverer selvfølgelig en kop kaffe og er altid åben for en snak. Åbent hus kræver ikke tilmelding. Vi glæder os til at se jer! 

 

Sociale events og studieture

Denne sæson er fyldt med studieture og events, dit barn kan tilmelde sig. 

Den 1. november inviterer vi eleverne med på en Ghosttour i anledning af Halloween inde i Københavns gader og weekenden den 10.-12. november har vi en tur til Lalandia. Dit barn kan tilmelde her

 

Efterårsferie

I uge 42 holder vi efterårsferie, og der er derfor ikke undervisning på Ungdomsskolen hele ugen.

Husk du under praktiske informationer kan få svar på det meste. Du finder dem herSenest opdateret 24.11.2023 11:42 af DFF

Apricore logo