Gå til sideindhold

Tilmelding

Du kan tilmelde på følgende måder:
• Via appen: UngApp
• På hjemmesiden www.hvidovreungdomskole.dk
• Ring på 36472650 ( tast 1)

 

Hold
Ungdomsskolen starter hold, hvis et tilstrækkeligt antal elever melder sig.


Hvad koster det?
Ungdomsskolen er et frivilligt gratis tilbud. Du tilmelder de hold, som du har tid og lyst til.  Alt undervisning er gratis - undtagen knallert, førstehjælp og studieture.  

Husk at din tilmelding først gælder, når der er betalt rettidigt.

 

Knallert, Førstehjælp og weekendhold:
Du kan betales via MobilePay eller bankoverførsel. HUSK at skrive navn og holdnummer på indbetalingen.

 

MobilePay: 529924
Bank: reg.: 7137 konto: 0001078435

 

Studieture:
På studieture kan du enten betale det fulde beløb på én gang, betale i rater eller lave anden betalingsaftale med kontoret. Efter betaling af 1. rate er tilmeldingen bindende.


Indbetaling kan ske på Reg.nr. 7137 Kontonummer 0001078435 - husk at opgive navn og holdnummer, eller kontant på Ungdomsskolens kontor.

 

Vi har desværre ikke mulighed for at modtage dankortbetaling på kontoret.

 

Gennemførsel af hold, weekendhold og studieture er betinget af, at tilstrækkeligt antal elever fra Hvidovre er tilmeldt inden holdstart eller tilmeldingsfristens udløb.


Der afholdes et orienterende møde inden studieture, hvor du, mindst en af dine forældre og andre pårørende skal deltage. Efterfølgende vil vi holde planlægningsmøder med dig og de andre unge.  Vi skal desuden have en skriftlig tilmelding, og for elever under 18 år skal tilmeldingen underskrives af forældrene.


Ved framelding efter udløb af 1. betalingsfrist, kan deltagerbetaling ikke tilbagebetales. Husk, at du på rejser skal bruge sundhedskort, pas og rejseforsikring. Personer uden dansk statsborgerskab eller gyldigt dansk pas kan få behov for visum ved udenlandsrejser.


På Ungdomsskolens studieture er brug af alkohol, andre rusmidler og energidrik ikke tilladt.Senest opdateret 03.05.2022 09:18 af DFF

Apricore logo