Gå til sideindhold

Coop Crew - Vil du have et fritidsjob?

Coop Crew er for dig, som går i 9. klasse/10. klasse, som ønsker et fritidsjob, men måske skal have lidt hjælp med at få det. Sammen med andre unge vil du blive trænet i at arbejde i Superbrugsen og lærer at trimme hylder, fylde varer op og sidde i kassen. Du lærer vigtigheden at være en del af et team, være serviceminded, skrive ansøgninger og gå til jobsamtale!

 

Nogle af jer vil være heldige at komme direkte i job i Superbrugsen efter forløbet. Målet er dog ikke, at I alle skal arbejde der. De gode kompetencer, som I lærer undervejs i Coop Crew, kan nemlig også bruges i andre typer af jobs fx ekspedient i en tøjbutik, tjener i en café/restaurant eller servicemedarbejder i en biograf. Vi hjælper jer videre med at nå jeres drømmefritidsjob! 

 

Kort om projektet: 


Antal: Der er plads til 12 - 16 elever 

 

Undervisning og sted:
Superbrugsen, Ketiltorp Allé 1, 2650 Hvidovre

  • 6 gange i alt på 4 timer (kl. 10.00-14.00). 
  • 5 gange oplæring/træning i Superbrugsen
  • 1 gang på Ungdomsskolen, hvor de unge lærer at skrive jobansøgninger + lave CV. 

Undervisere: To butikchefer fra Superbrugsen og projektmedarbejder fra Ungdomsskolen. 

 

Tilmeldingsfristen er 8. marts 2024

Du kan tilmelde dig holdet her: Tilmelding


Kontakt faglig leder Lise Zaar på 2540 4505//
lza@hvidovre.dk eller projektmedarbejder Michelle Bang på 6191 6817//ejp@hvidovre.dk ved spørgsmål eller tilmelding.

 

Du kan læse meget mere om projektet her

Tidligere elever

Dreng 17 år

"En af vores elever er kørt lidt skoletræt. Han tilmelder sig Coop Crew, da han gerne vil have et arbejde. Han ønsker at få en mere fast struktur på sin hverdag, da nat og dag nogle gange kan blive vendt op og ned. Han vil også gerne tjene sine egne penge, så han ikke skal bede sin mor om dem. Han er generelt meget på i modulerne, men misser også et par uden at give besked. Dog ser vores butikchef et potentiale i ham. Han får en ekstra chance for at få job, men det kræver, at han laver en ansøgning og går ned med den i butikken. Det gør han, og han får jobbet på stedet."    

 

Dreng 16 år

"Han har meget energi, og er ikke bange for at kaste sig ud i opgaver. Butikscheferne afholder prøve-jobsamtaler på sidste modul, hvor han klarer det rigtig godt. Han tager initiativ og kender til sine styrker og udfordringer. Butikcheferne synes han skal belønnes, og han bliver tilbudt job i Fakta."

 

PIST… Hvorfor er det vigtigt at have et fritidsjob?

Forskning peger på, at unge i fritidsjob bliver styrket i muligheden for at gennemføre en ungdomsuddannelse. Senest opdateret 09.02.2024 11:09 af DFF
Apricore logo