Gå til sideindhold

Røg, Ild og Gastronomi

LÆR AT LAVE MAD OVER BÅL, DER IKKE ER SKUMFIDUSER ELLER SNOBRØD. LÆR BÅLETS GASTRONOMI!

 

Eleverne lærer at lave god mad over bål og blive kendte med ”Udekøkkenet”. Lær at mad over bål kan tilbyde noget helt andet, end det sterile køkken vi er vante til. Efter en introduktion til aktiviteten skal eleverne deles i mindre grupper af 3-4, hvor de laver mad til fællesskabet

Brød kan laves i gryder, vafler i vildmarken og andre lækre ting! Undgå brændt pandestegt kød og snobrød med ketchup. Det her er gastronomi!

 

Læringsmål

Vidensmål: Eleven har viden om grundmetoder og teknikker i madlavning

Færdighedsmål: Eleven kan lave mad ud fra enkle grundmetoder og teknikker.

Supplerende læringsmål: Eleven kan i samarbejde med andre, lave mad over åben ild og har viden om hygiejne i udekøkkenet. Eleven kan i nye rammer og med et fælles tredje, skabe nye relationer i arbejdet med udendørskøkkenet.

 

Tidspunkt/Antal timer: kl. 09:00 – kl. 14:00 (estimeret)

Antal elever: Én klasse eller ét hold   (6.– 10. Klasse)

Sted: Enghøjhuset

Sæson: Oktober + Marts

Ungdomsskolen sørger for: Indkøb af materialer, råvarer, udstyr og ansvarlig lærer, der står for sikkerheden.

 

Din skole sørger for:

Minimum 1 lærer/pædagog, (klassens faste voksen SKAL deltage), samt varmt tøj.

 

Tilmeldingsfrist: Først til mølle

 

Yderligere info eller spørgsmål?

Har du brug for ændring i tider eller er der problemer med tidspunktet?

Kontakt Friluftslærer Tobias Damhus Korsgaard

Tlf. 61971664

Mail: Tokor@hvidovre.dk

 

Gastronomi 1. oktober 2025
Tidsrum
On. 09:00-14:00
Gastronomi 8. oktober 2025
Tidsrum
On. 09:00-14:00
Gastronomi 11. marts 2026
Tidsrum
On. 09:00-14:00
Gastronomi 17. marts 2026
Tidsrum
Ti. 09:00-14:00
Gastronomi 18. marts 2026
Tidsrum
On. 09:00-14:00
Gastronomi 21. oktober 2025
Tidsrum
Ti. 09:00-14:00
Gastronomi 27. oktober 2025
Tidsrum
Ma. 09:00-14:00
Gastronomi 30. september 2025
Tidsrum
Ti. 09:00-14:00
Apricore logo